Life insurance, på sin kerne, er et middel til at beskytte den finansielle sikkerhed af ens efterladte. Det er generelt tænkt som en måde at give indkomst erstatning for en lønmodtager efterladte ved dødsfald. Livsforsikring er købt fra et forsikringsselskab ved at gøre regelmæssige betalinger af præmier i løbet af livet af forsikret. Efter døden af forsikret modtage udpegede modtagerne en økonomisk fordel.
Selv om alle livsforsikringer opretholde disse konsekvent karakteristika, er der forskellige midler til at opnå den samme formål. Fire forskellige typer af livsforsikring er blevet udviklet og er til fælles brug.
* Tidsbegrænset livsforsikring
Tidsbegrænset livsforsikring er sandsynligvis den mest basale form for livsforsikring. Sigt forsikring er købt for en bestemt periode (på sigt). Længden af udtrykket kan variere betydeligt. Der findes begrebet politikker, der er effektive i over tyve år, nogle kun omfatte en etårig periode. En regelmæssig præmien udbetales i hele udtrykket. Hvis forsikret dør på ethvert tidspunkt i løbet af periode, modtager den udpegede modtageren død fordel. Hvis man overlever på sigt, men der er ingen udbetaling og politikken blot ender.
* Hele livsforsikring
Hele livsforsikring har en lang historie og opretholder store popularitet. Udgifterne til præmier for er garanteret for hele tiden politik pÃ¥ plads. Da præmierne, ophobes forsikret en kontantværdi for politikken, med forsikringsselskabet bestemmelse af rentesats til kontantværdien. Man kan enten “cash out” deres hele liv politik eller vedligeholde det, sÃ¥ledes at udbetalte ydelser til efterladte efter den forsikringstagerens død. Hele livsforsikringer var længe “normen” i forsikringsbranchen.
* Universal livsforsikring
Universal livsforsikring betragtes som en mere fleksibel tilgang til livsforsikring. Nødvendigt regelmæssige præmiebeløbet kan variere så længe politikken har en kontantværdi højere end de politiske omkostninger. Forsikringstageren kan ændre politiks fremtidige udbetaling, mens politikken, der forbliver i kraft, hvilket gør det en fleksibel forsikring løsning for dem, der kan have mere kompliceret eller hurtigt skiftende behov end kan behandles med udtrykket eller hele liv løsninger.
* Variabel Universal livsforsikring
Variabel Universal livsforsikring tager fleksibilitet af universelle liv dækning og tilføjer til det ved at give valg af investeringer. Den politik kontantværdi bygger ikke blot på en rentesats, der fastsættes af forsikringsselskabet. I stedet, den politik værdi er baseret på udførelsen af forskellige investeringer. Forsikret allokerer hans præmier blandt en række investeringsmuligheder med en variabel universel livsforsikring.
Selv om alle forsikringspolicer deler fælles karakteristika, har de fire forskellige typer af forsikringer nogle markante forskelle. Hver forsikringspolice har fordele og begrænsninger. For nogle, vil en simpel sigt politik mere end tilstrækkeligt til at opfylde deres livsforsikring behov. Andre kan drage fordel betydeligt fra en mere fuld-kendetegnet forsikringspolice, der omfatter en investering komponent og evnen til at ændre karakteren af fordele og præmien.