Er dine månedlige regninger hober sig op så højt, at du har brug for en ilt dåse til at klatre op til toppen? Hvis du forventer at være ude af stand til at foretage betalinger, som de kommer på grund, tage hjertet-der er en udvej. I tilfælde af at du endnu ikke har hørt om konsolidering af gælden, er et enkelt lån, der bruges til at betale alle eller de fleste af dine eksisterende kreditorer. Konsolidering af gælden kan hjælpe din økonomiske stilling på følgende måder:

1. betalinger på din gæld konsolidering lån i alt bør være lavere end dine nuværende betalinger.

2. rentesatsen bør være lavere end hvad du betaler nu. Men vær sikker på at faktor i eventuelle sene gebyrer, du nu betaler.

3. det får dine kreditorer fra din ryg-for et stykke tid, anyway. Din gæld konsolidator vil i sidste ende komme efter dig, hvis du undlader at tilbagebetale dit nye lån.

Det første skridt du skal tage er at få en konsolidering af gælden tilbud. Disse er tilgængelige gratis både på og uden for internettet. Der er mange muligheder-kredit reparation virksomheder, specialiserede konsolidering af gælden virksomheder, banker, og kreditforeninger blandt dem.

Tjek alle de muligheder og få gratis citater fra mere end én. Accepter ikke blot det laveste bud-Overvej følgende:

Undersøge deres omdømme-ikke engang overveje en virksomhed med en tilstedeværelse på internettet, men ingen fysisk adresse, eller en, der enten ikke har tilsluttet BBB eller har en dårlig BBB rekord. Hvis du kan finde en virksomhed i nærheden, skal du besøge dem personligt. Hvis ikke, så i det mindste tale med en repræsentant pr. telefon.

Find en virksomhed, der vil forhandle med dine kreditorer-på gratis lån 30 dage den måde ender du med en lavere lån Principal.

Når du har tjekket alle de institutioner, der har tilbudt dig citater, skal du vælge den, du ønsker at gå med efter at have evalueret dem baseret på de ovennævnte faktorer. Og husk, men du kom ind i dit bjerg af gæld, stoppe med at gøre, hvad det er, der fik dig i dette rod i første omgang!