Alle kender problemet med ikke at have penge, til at gøre spontane ting, det er der ingen der syntes er nogen sjov oplevelse. Det findes der selvfølgelig råd for, hvordan du får råd til at tage på en spontan shoppetur med dine veninder, eller at gå ud og købe et par helt dæk til din bil. Der findes mange ting man kan have lyst til at købe, som der bare ikke er plads til i økonomien, om man er studerende eller arbejder fuldtid, så kan det stadig være svært at finde plads til sjov.

Shoppetur med veninderne

Snakker dine veninder om at tage ud og shoppe, lysten hos dig er også kæmpe stor til at deltage, men så kigger du din konto, der kan du se at det har du bare slet ikke råd til at kunne gøre. Så du bliver desværre nød til at skuffe dine veninder, det er selvfølgelig træls ikke at have råd til at kunne gøre som du har lyst til. Derfor kan du hurtigt via din mobil, gå på nettet og finde et kviklån, på den måde har du pengene hurtigt på din konto, men dine veninder behøver ikke vide noget om at du tager et kviklån, det eneste de skal vide er at du tager med dem ud og shoppe. Hvis du beslutter dig for at tage et kviklån, tager det kun 5 minutter at udfylde, de oplysninger som låneudbyderne kræver, dette betyder at du automatisk vil blive kørt igennem, deres system og blive godkendt og have pengene på kontoen i løbet af 2 timer.

Dæk til bilen

Er det begyndt at blive koldt uden for, men din bil står stadig på sommerdæk, du har ikke kigget på dine vinterdæk om de er gode nok efter sidste sæson, men du burde nok give dem et tjek for at se om de skal skiftes ud.
Du finder ud af at de er helt nedslidte og skal udskiftes, men du ved bare at det kommer minimum til at koste 5.000 kr. at få nye dæk på dine fælge, fordi du ikke selv kan skifte dem men skal bruge en mekaniker til det, du ved slet ikke hvad du kan gøre i denne situation, fordi enten kan du lade vær med at skifte dem, risikere at køre galt, eller få en bøde for dårlige dæk. Det andet valg har du slet ikke råd til, men hvad kan du så gøre? Det er let nok, du går på nettet og finder et kviklån som passer lige netop til dig, på den måde kan du få råd til nye dæk, men også overskue at afdrage på dit kviklån hver måned. Når du tager et kviklån, kan du selv vælge løbetiden på det lån du gerne vil have, på den måde kan du vælge om du vil have en kort eller lang løbe, hvis du vælger kort skal du af med en højere ydelse hver måned, men vælger du lang skal du af med en lavere ydelse.